Želiš biti ronilac s fakultetskom diplomom? Moraš u Novi Sad!

124

Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja Novi Sad po prvi put organizira izvanredni stručni studij za izobrazbu trenera ronjenja.

Po završetku studija polaznici stječu stručne kompetencije i potrebne kvalifikacije za rad u ronjenju i stručni naziv Baccalaureus trenerske struke ronjenja. U okviru ovog programa stječu se znanja iz trenažnog dijela za ronilačke natjecateljske discipline. Predavači na studiju su vrhunski domaći i strani stručnjaci iz područja apnee (mr. sc. Ivan Drviš, proslavljeni trener Hrvatske reprezentacije u ronjenju na dah), podvodne orijentacije i plivanja perajama te nosioci nacionalnih i svjetskih rekorda.

Osim natjecateljske komponente, na studiju će se predavati znanja i vještine za SCUBA ronjenje. Polaznici studija imaju mogućnost polagati ronilačke kategorije od početničke (Open Water Diver ili ronilac R 1*) sve do Dive Master kategorije (voditelj ronjenja). Voditelj studija je dr.sc Goran Dimitrić i sam dugogodišnji instruktor ronjenja. Teorijski dio nastave održavati će se na Fakultetu u Novom Sadu, a praktičnu nastavu u Bolu na Braču provoditi će prof. Igor Glavičić, u sklopu ronilačkog centra „Big Blue”. Posljednji semestar studija planira se napraviti na Lastovu uz potporu novog PSS Instruktor-trening centra „Ronilački Raj”, čiji je voditelj Boris Dmitrović dao veliku podršku provođenju cijelog programa. Studij počinje u jesen 2012. godine, odnosno upisi na studij su tijekom lipanjskog upisnog roka zajedno s upisima redovnih studenata na fakultet. Datum prijemnog ispita bit će objavljen.

Ukoliko vas zanima upisati ovaj studij, informacije potražite od voditelja studija dr. sc. Gorana Dimitrića putem maila dimitrg@gmail.com, ili na telefon +381 65 5249170.

Kako izgleda ronjenje na Lastovu pogledajte u galeriji ispod!

 

 

 

+ posts