Luminox garantira vidljivost u svim uvjetima

148

“Essential gear” sa serijom Deep Dive Automatic 1500 dobiva na punom značaju.

Osnovna oprema je ono što Luminox proizvodi; bilo u serijama Land, Air, Space ili Sea, brand je prepoznat u mnogim svjetskim vojnim i policijskim odredima kako dio svakodnevne odnosno sastavne opreme.

Deep Dive Automatic 1500 namijenjen je ozbiljnijim zaronima, može ići do 500 metara ispod razine mora, opremljen je ventilom za ispuštanjem helija, kućište je napravljeno od nehrđajućeg čelika te ima safirno antireflektirajuće staklo.

Naizgled sve što imaju i ostali ronilački satovi, ali Luminox pruža i garantira nešto što je jedna od njegovih prepoznatljivih vrijednosti; vidljivost. Garantira da ćete bez imalo naprezanja jasno vidjeti koliko je sati, koliko ste vremena proveli u moru, u svim otežanim uvjetima kojih kod ronjenja itekako ima. To omogućuju patentirana LLT tehnologija koja svijetli 25 godina i to bez ikakvog vanjskog podražaja.

Automatski mehanizam, jednosmjerno okrećući prsten (osiguran sa sigurnom i jedinstvenom kopčom), kaučuk narukvica koja dolazi u dodatku s produženom rukavicom, nehrđajući čelik, zagarantirana vidljivost, safirno staklo atributi su koji Luminox stavljaju u sam vrh ronilačkih satova. 

+ posts