Počelo odbrojavanje do najvećeg ronilačkog sajma

157

Još samo tjedan i pol dana dijeli nas od najvećeg ronilačkog sajma, DEMA show-a, koji se ove godine održava u Orlandu na Floridi od 06. do 09. studenog.

Najpoznatiji projekt međunarodne organizacije DEMA-e (Diving Equipment&Marketing Association) posvećene promociji i razvoju industrije sportsko-rekreativnog ronjenja po 37. put okupit će više od pet stotina izlagača iz ronilačke industrije, vodenih sportova i prateće turističke djelatnosti iz cijeloga svijeta. 

Uz već tradicionalno predstavljanje najnovijih proizvoda i tehnologija, ovogodišnji  DEMA show ugostit će i eminentne stručnjake koji će kroz brojne seminare i radionice o poslovnim strategijama ponuditi odgovore na nove izazove pred kojima se našla industrija ronjenja. Vodeći proizvođači ronilačke opreme na DEMA-i će premijerno predstaviti nove linije proizvoda za 2014. godinu, a izlagačima i posjetiteljima i ove je godine na raspolaganju veliki bazen za isprobavanje novih modela ronilačke opreme i demonstraciju didaktike ronilačkih škola. Uz rastući centar posvećen podvodnoj fotografiji novost ovogodišnje DEMA-e je i poseban prostor posvećen isključivo tehničkom ronjenju u kojem se organiziraju relevantni seminari i predstavljaju najnovija dostignuća u razvoju opreme za tehničko ronjenje. Jedan od najzanimljivijih događaja sajma je i “DEMA awards party” koji se održava 08. studenog i na kojem se dodjeljuju nagrade najzaslužnijim članovima DEMA-e.

Više o novitetima s ovogodišnje DEMA-e moći ćete pročitati u sljedećem broju SCUBAlife magazina.

+ posts