BOOT 2014 vraća optimizam u ronjenje

139
foto: Zvonimir Medvidović

U Düsseldorfu je u nedjelju 26. siječnja završen 45. međunarodni sajam nautičkih sportova i ronilaštva “Düsseldorf International Boat Show” poznatiji pod nazivom BOOT.

U devet dana trajanja na BOOT-u su se okupili svi najvažniji subjekti ronilačke industrije, počevši od proizvođača opreme, ronilačkih centara, turističkih agencija, neprofitnih organizacija, ronilačkih asocijacija, predstavnika medija, do trgovaca ronilačkom opremom i safari brodova te svih ostalih malih i velikih subjekata povezanih s ronilačkom industrijom. Ovogodišnji sajam bio je u znaku teme “360° watersports live”, a predstavilo se 1650 izlagača iz 63 zemlje svijeta. Iako nije donio neke novitete u pogledu revolucionarnih proizvoda ili tehnika ronjenja, potvrdio je uspješan oporavak svjetske ronilačke industrije koja se definitivno vraća na pozitivne trendove te bilježi snažan rast.

Na ovogodišnjem BOOT-u predstavio se i SCUBAlife magazin s godišnjim izdanjem na njemačkom jeziku te pobrao pozitivne kritike, posebno od predstavnika medija, što je svakako važno budući da je njemačko tržište, uz američko, najkompetitivnije po broju čitatelja i broju časopisa koji se tiskaju.

Opširniji izvještaj s BOOT-a moći ćete pročitati u sljedećem broju SCUBAlife magazina (u prodaji od 20.03.2014.).

+ posts