Za istraživače dubina koji njeguju osebujan stil

192

Prepoznatljiv dizajn Patravi ScubaTeca ne ostavlja sumnje u njegovu funkciju.

Radi se o čistokrvnom ronilačkom satu namijenjenom istinskim istraživačima dubina. Ipak, najnovija verzija ima kućište od 18 karatnog crvenog zlata i to ovaj model svrstava u luksuzne satove za svečana izdanja. Zbog toga privlači zavidne poglede iznad površine, ali funkcionira kao precizan i pouzdan ronilački instrument u dubini. 

Sjajni plavi markeri simboli su mora i odlično se uklapaju u zlatne detalje i crni brojčanik te diskretno ističu posebnost stila vlasnika. Kućište je promjera 44,6 milimetara, a jednosmjerno rotirajući ronilački prsten (kombinacija keramike i 18 karatnog crvenog zlata) osiguran je od nehotičnog pomicanja. Staklo je safirno, antireflektirajuće, a gumena narukvica ima kopču od kombinacije titana i crvenog zlata prilagodljivu ronilačkom odijelu. Mehanizam je samonavijajući s rezervom snage od 38 sati, a tu je i automatski helijski ventil.
Luminiscentne oznake na brojčaniku dobro su vidljive u dubini, čak i u mutnim vodama, a vodootpornost je zajamčena do 500 metara.

Bilo da ga nosite na zahtjevnu ronilačku ekspediciju u oceanske dubine, ili na putovanje avionom u poslovnoj klasi, Patravi ScubaTec jamči vam da ćete biti primijećeni.

+ posts