Jedanaesta ronilačka konferencija Baltictech održat će se od 23. do 24. studenog 2024. u Gdyniji (Poljska).

Ulaznice za ovaj ronilački spektakl već su u prodaji, a prestižan seminar na kojem su dobrodošli i tehnički i rekreativni ronioci ove će godine ponuditi ponešto za svakoga. Na Baltitechu 2024 nastupit će ugledni stručnjaci (ronioci) iz cijelog svijeta, a ronilačka industrija predstavit će svoje novitete.

Sudionici će, kao i uvijek, razmjenjivati znanja, inspirirati i širiti ronilačke horizonte. Svi zainteresirani moći će poslušati brojna predavanja o ronilačkim dostignućima proteklih godina, učiti od stručnjaka, saznati što je novo u industriji te pogledati prezentacije ronilačke opreme. Na Baltitechu 2024 predviđena su 32 štanda proizvođača, distributera, ronilačkih centara i drugih tvrtki iz ronilačke branše.

Inače, utjecaj Baltictecha već je nadišao okvire same konferencije i odigrao ključnu ulogu u promicanju prakse sigurnog ronjenja, unapređenju podvodnih tehnologija i poticanju dubljeg razumijevanja važnosti i metoda očuvanja podvodnog okoliša. Konferencija je poslužila kao katalizator istraživačkih projekata pridonoseći značajnim podvodnim otkrićima i napretku u tehnikama ronjenja.

Iako se čini da je do ovog događaja ostalo još dosta vremena, ulaznice prilično brzo nestaju. Kupnja ulaznice u pretprodaji jamči vam sigurno mjesto, ali i najnižu cijenu jer će se ulaznice prodavati u više tranši, a njihova će cijena biti veća u svakoj idućoj tranši.

+ posts