Voje je ispod površine mora videokamerom zabilježio brojne priče, među njima i one koje ronioci nikad ne vide. Pripremio je seriju od četiri podvodna dokumentarna filma pod nazivom Biseri Jadranskog mora.

Prvi film koji će biti predstavljen široj publici bit će film Biseri Jadranskog mora – Sjeverni Jadran. Ovaj film prikazuje život u slovenskom moru i hrvatskom moru uz obalu Istre, u Kvarnerskom zaljevu pa sve do otoka Raba, a materijal za film je već snimljen.

Andrej se prije nekog vremena odlučio na ovaj projekt jer je shvatio da do sada još nije snimljen cjeloviti dokumentarni film koji bi široj publici predstavio bogatstvo podmorja ispod razine Jadranskog mora. Za konačnu realizaciju projekta potrebna su dodatna financijska sredstva za rad tima koji će se brinuti o konačnoj slici filma pa će Andrej potrebna sredstva prikupiti na crowdfunding platformi Indiegogo.

Više informacija o filmu i načinu na koji možete podržati projekt možete pronaći putem ovog linka (akcija prikupljanja počela je 21. listopada 2024.).

+ posts