Ovo je prava knjiga za one koji vole i roniti i kuhati.
U “Dining with Divers: priče s kuhinjskog stola” koautori Simon Pridmore i David Strike pozivaju vas da im se pridružite za njihovim stolom kako biste slušali priče i isprobali jela koja su ronioci poslužili roniocima. Istraživači, rekorderi, inovatori, dizajneri i poduzetnici natječu se za vašu pažnju i okusne pupoljke u ovom prvom svesku jedinstvene serije kuharskih priča za ronioce. Za mnoge ronioce sljedeća najbolja stvar nakon ronjenja jest razgovor o ronjenju. I ne postoji bolja prigoda za to, nego kada sjedimo za objedom zajedno s istomišljenicima. Pridmore i Strike znali su da ronioci uglavnom vole jesti, ali nisu očekivali da bi mogli imati takve impresivne kulinarske vještine. No, da ne odajemo previše, dovoljno je reći kako se u knjizi nalazi za svakoga ponešto, a možete je nabaviti preko Amazona za svega 33 eura.